2012. november 5., hétfő

László Erika: Fénytarot üzenetek a 45. hétre


A Fénytarot Fénylény-üzenetek László Erika honlapján jelennek meg minden héten Sivák Enikő képzőművész gyönyörű rajzain (tarot-kártya) és Patik Márti közvetítésén keresztül.
Hálás köszönet Nekik érte, Erikának pedig külön is az engedélyért, hogy itt is megjelentethetem!

Hogyan használjuk?
A héten minden nap pár másodpercig koncentráljunk a heti üzenetben szereplő Fénytarot lapjára.
Ez segíteni fog nekünk abban, hogy mentálisan túllendüljünk az előttünk álló heti feladatokon, illetve olyan belső, tudat alatti blokkokat képes feloldani a kép, amely az életünk mindennapjaiban beindítja az öngyógyulást és a spirituális fejlődést.

A Fénylények üzenete erre a hétre
A váratlan változásokat általában mindannyian nehezen kezeljük. Amennyiben úgy érzed, hogy a héten túlzottan megérint Téged a változás, tudd, hogy a bölcselet szerint meg kell teremteni a „nemlét” állapotát ahhoz, hogy értékelni tudjuk a létet.

A hét pozitív mottója:

Szeretem magam annyira, hogy csak az építő jellegű kapcsolatokra koncentrálok.

Koncentrálj a Torony lapjának közepére 30 másodpercig és úgy mondd ki a pozitív mondatot, és érezni fogod, hogy bűntudat nélkül meg tudsz szabadulni a környezeted negatív energiáitól.

A hét kérdése önmagad felé:

Hogyan tudok új kapcsolatokat teremteni illetve megújítani a meglévőket?

SVT tisztítási ötlet:
Tisztítsd, tisztíttasd a megbocsátás hiányát minden múltbéli általad, vagy mások által – hibásnak vélt – elkövetett dologgal kapcsolatban. Tisztítsd az összes hozzátartozó programot, energiát, és végezd el a Megbocsátás a “DE” varázsszóval gyakorlatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.