Ajánlott irodalom

A spiritualitás, lelki fejlődés iránt érdeklődőknek ajánlom sok-sok szeretettel az alábbi könyveket.
Bízom benne, hogy számodra is olyan hasznosak lesznek ezek a kiadványok, mint amilyenek számomra is voltak :o)

1. Lelki eredetű betegségek lexikona (Jacques Martel)

Ezt a könyvet azoknak ajánlom, akik kíváncsiak arra, hogy egy-egy betegségüknek mi lehet a lelki háttere és szeretnék a tünetek mögött meghúzódó lelki mozgatórugókat megértve elősegíteni a gyógyulásodat.
Most ne csak a "komoly" betegségekre gondolj, hiszen ez a könyv éppen azért nagyon hasznos, mert olyan "apró" dolgok okát is megtudhatjuk, mint pl. a köhögés, a horkolás, az ősz hajszálak megjelenése, a kopaszság, vagy az, hogy valakinek nem nőttek ki a bölcsességfogai, esetleg sárgák a körmei...

Aki SVT-vel vagy Lélekhang terápiával foglalkozik, annak egy-egy betegség lelki hátterének tisztítása közben különösen nagy segítség lehet a kérdések megfogalmazásában.

"Modern életünk rohanó mindennapjaiban a testi-lelki egyensúly igen fontos tényező egészségünk szempontjából.
A szerző, gyakorló pszichoterapeutaként arra vállalkozott, hogy segítsen feltárni a betegségek és egészségügyi problémák lelki eredetét. Bevezet bennünket az érzelmek mindmáig ismeretlen világába, és megtanít nyitottá válni, felfigyelni arra a kis csírára, amely testünkben megfoganva vírussá, bacilussá vagy daganattá fejlődve elhatalmasodik rajtunk.
Ha képesek vagyunk az adott betegséget feladatként megélni, és látjuk a belőle származó tapasztalat hasznát az egész életünkre nézve, akkor egészségünket újra visszanyerhetjük.

A Lelki eredetű betegségek lexikona különleges alternatívát mutat, kiegészítve a hagyományos orvoslást és a természetgyógyászat számos módszerét, nem utolsósorban pedig nélkülözhetetlen a test, a lélek és a szív gyógyulásának elérésében, hiszen az igazi gyógyulás csak szívvel és szeretettel mehet végbe... "

Bolti ára: 3.290,-Ft
A könyv - korlátozott példányszámban - megvásárolható rajtam keresztül is, 10% kedvezménnyel, illetve saját klienseimnek 20% kedvezménnyel. Az ár személyes átvételre vonatkozik.

2. Lelkünk útja - I. (Dr. Michael Newton)

Ezt a könyvet én személy szerint mindenkinek kötelező olvasmánnyá tenném... Miért?


- Aki átélte valaha is a gyászt, netán nem tudja feldolgozni, az erőt meríthet belőle. 
- Aki úgy érzi, az életében megoldhatatlan probléma van, az magyarázatot találhat az okára.
- Akit szorongással tölt el a halál gondolata, az megnyugvásra lelhet.
- Akinek kérdései vannak azt illetően, hogy egy-egy körülmény miért alakult úgy-ahogy az életében, az válaszokat kaphat...


Dr. Domján László így ír a könyvről: (Forrás: ParaMedica)
"Elsőként szeretném leszögezni azt a nagyon fontos tényt, hogy az agykontroll nevű elmefejlesztő módszer, amit én is tanítok, nem foglalkozik a reinkarnációval! Az agykontroll „csak” egy hatékony és egyszerű probléma-megoldó módszer. Én személy szerint azonban hiszek abban, hogy sok-sok életet élünk, mert hipnózisban láttam néhány korábbi életemet, és azok egyikének realitása évekkel később egyértelmű bizonyítást nyert. Számos tudományos kutató alaposan megvizsgálta a reinkarnáció kérdését, és kizárólag mellette szóló érveket találtak, holott többen közülük azt akarták bebizonyítani, hogy reinkarnáció egyáltalán nem létezik!

Ebben a témában a legjelentősebb könyvet eddig dr. Michael Newton pszichiáter írta. Érdekes, hogy kezdetben ő nem csak a reinkarnációban, de még a halál utáni létben sem hitt! Kutatási eredményeit a magyarul is megjelent Lelkünk útja című könyvtrilógiában publikálta. (Elsőre elég az első kötetet elolvasni, ami önmagában is teljes, kerek egész.) Newton kivételesen mély hipnózisba vitt több ezer embert, s ily módon nemcsak az előző életeik emlékeit hozta elő belőlük, hanem – és főleg – az életeik közti időszakét. Döbbenetes kép rajzolódik ki az egymással teljesen egybehangzó beszámolókból! Hogy milyen mértékben csengenek egybe a hipnózisban föltárt emlékek, arra különleges példa a harmadik kötetben szereplő egyik eset. Két páciens egymástól függetlenül ugyanazt a történetet mondja el, ugyanis – mint kiderült – a XX. század első felében ismerték egymást, és autóbalesetben egyszerre haltak meg. Úgy tűnik, hogy a lelki fejlődés hosszú útját járó, halhatatlan lelkek vagyunk. A könyv elolvasása után – ha azonosulni tudunk az abban leírtakkal – megértjük: nincs okunk félni a haláltól....

A Lelkünk útja című könyv értéke - megítélésem szerint - éppen az, hogy az átfogó képet megismerve már értelmet nyer szenvedésünk, mert belátjuk, hogy mindez valójában lelki érésünk eszköze. Gyökeresen más megvilágításba kerülnek például munkahelyi vagy párkapcsolati gondjaink, és felértékelődik életünk minden perce. Megértjük, hogy az élet – minden nehézségével együtt – csodálatos lehetőség. Világossá válik, amire a könyvben konkrét példák is utalnak, hogy például a fiatalkori öngyilkosság vaskos tévedés, hiszen újra meg fogjuk kapni ugyanazt a leckét, a mostaninál talán még nehezebb formában. Az iskolai vizsgán kis tudással, szerencsével átcsusszanhatunk. Az élet vizsgáján ez már képtelenség…"

A kötet szerzője DR. MICHAEL NEWTON, a világhírű pszichológus, aki pszichoterápiából doktorált és akinek a teljesítménye talán névrokonáéhoz, Isaac Newtonéhoz, vagy még inkább Kolumbusz Kristóféhoz mérhető. Kliensei segítségével egyéni hipnózismódszerével hozza felszínre a mindannyiunkat évezredek óta foglalkoztató alapkérdésekre választ adó információt. A kutatásából kikerekedő világkép egyszerre lélegzetelállító és inspiráló is.

Bolti ára: 1.990,-Ft
A könyv - korlátozott páldányszámban - megvásárolható rajtam keresztül is, 10% kedvezménnyel, illetve saját klienseimnek 20% kedvezménnyel. Az ár személyes átvételre vonatkozik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.