Miért vagy itt?

Amennyiben eljutottál az oldalamra, akár valaki ajánlására, akár más, racionálisan is megmagyarázható módon, biztos lehetsz benne, hogy a lelked a spiritualitás iránti nyitottságra próbál Téged rávezetni.

Mert semmi nem történik véletlenül :o)

A döntés azonban mindig a Te kezedben van, hisz azért a felelősséget is Neked kell vállalni. Ez nem csak arra vonatkozik, hogy jelentkezel-e egy tisztításra, vagy bármilyen más módszerre, ami hasonló célt, az életfeladatod megtalálását segíti. Arra is vonatkozik a döntés szabadsága, hogy ha tovább lépsz és igénybe veszed lelked segítségét, kikéred a tanácsát, akkor aszerint cselekszel-e a jövőben. Mert nem vagy köteles így tenni. Maradhatsz a régi kerékvágásban, vagy csinálhatod épp az ellenkezőjét, mint amit tanácsolt a lelked, netán a vezetőid. Saját fejlődésedért egyedül Te vagy a felelős.

Amennyiben úgy döntesz, hogy tovább lépsz., szeretném felhívni a figyelmedet néhány dologra, amiről nem árt, ha átgondolod, hogy el tudod-e fogadni, hogy így van, vagy legalább a lehetőségét hajlandó vagy megadni annak, hogy akár így is lehet. Ha az alábbiakat elolvasva ellenérzéseid lennének, de a kíváncsiság is erős benned, pusztán a negatív érzések még ne tántorítsanak el! Az ellenérzések eredetei is csak lelki blokkok, amiket ki lehet tisztítani :o)
 • Lelkünk örök és célja a fejlődés.
 • Lelkünk fejlődéséhez a Föld egy nagyon nehéz terep, de emiatt nagyobb előrelépés is érhető itt el.
 • Lelkünk már a leszületés előtt kész tervvel rendelkezik arra, hogy mit és kiknek a közreműködésével szeretne a következő életében véghezvinni.
 • Lelkünk mindent - minden nehézséget, negatív megtapasztalást - önként vállalt be még a leszületése előtt azért, mert az akadályok leküzdésének köszönhetően fejlődhet.
 • Lelkünk, korábbi negatív élményei miatt akár akadályozhat is bennünket ebben az életben bizonyos életterületeken a saját fejlődése érdekében, de ha megértjük, hogy miért teszi ezt, akkor ezeket az akadályokat részben, vagy teljesen meg lehet szüntetni.
 • Mások megváltoztatása érdekében semmit sem tehetünk. Saját érdekünkben pedig annyit, hogy mi saját magunk nézünk magunkba és dolgozunk a fejlődésünkön. A tisztításon ez konkrétan úgy néz ki, hogy egy másik emberrel való konfliktusommal kapcsolatban arra kérdezek rá, hogy mi az oka annak, hogy ezt kapom Rajta keresztül, illetve mit kell kitisztítani magamban ahhoz, hogy ne kapjam többé ezt a megtapasztalást.
 • Egy-egy negatív élményt addig fogunk megkapni, amíg egészen meg nem értjük, fel nem dolgozzuk annak okát. És előfordulhat, hogy a teljes tisztításhoz még itt a, fizikai síkon is tennünk kell, de ehhez Felső Énünktől, illetve Lelkünktől kapunk is útmutatást.
 • A lelkek dönthetnek úgy, hogy adott megtapasztalást továbbvisznek, átvesznek más lelkektől, pl. azoktól, akik ebben az életben a szülei. Ezeket az "örökségeket" is ki lehet tisztítani.
 • Minden ember, aki belőlünk - akár pozitív, akár negatív - érzéseket vált ki, azért került az utunkba, hogy megmutasson nekünk valamit önmagunkban.
 • Véletlen találkozások nincsenek, minden találkozásnak oka van és a mi szabad döntésünk, hogy megpróbáljuk-e megtalálni az okát, vagy sem.
 • Mindenkinek vannak szellemi segítői, akik mindig készek válaszokat adni és segíteni, amennyiben az ember nyitott rájuk és szándékai tiszták.
 • Egy-egy tisztításon lehet gyors és látványos eredményeket elérni, de a spirituális fejlődés nem egy egyszeri alkalom, hanem egy életforma.
 • Az Spirituális Választerápia és a Lélekhang terápia nem fogad el sem ártó szándékot, sem megfélemlítést.
Ha úgy döntesz, hogy közelebbről is megismerkedsz a spiritualizmus valamely ágával, olyat válassz, amely nem kelt benned félelmet és amely nem kiáltja ki magát a "tudás" egyetlen és kizárólagos birtokosának.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.