2012. október 15., hétfő

László Erika: Fénytarot üzenetek a 42. hétre

A Fénytarot Fénylény-üzenetek László Erika honlapján jelennek meg minden héten Sivák Enikő képzőművész gyönyörű rajzain (tarot-kártya) és Patik Márti közvetítésén keresztül.
Hálás köszönet Nekik érte, Erikának pedig külön is az engedélyért, hogy itt is megjelentethetem!

Hogyan használjuk?
A héten minden nap pár másodpercig koncentráljunk a heti üzenetben szereplő Fénytarot lapjára.
Ez segíteni fog nekünk abban, hogy mentálisan túllendüljünk az előttünk álló heti feladatokon, illetve olyan belső, tudat alatti blokkokat képes feloldani a kép, amely az életünk mindennapjaiban beindítja az öngyógyulást és a spirituális fejlődést.

A Fénylények üzenete erre a hétre:

XIV. Mérték (SENIMIS)

Ezen a héten rendeződni fognak a dolgaid és valamilyen csoda folytán, az életedben beáll az egyensúly. Kellemes harmonikus hétre számíthatsz, élvezd a mindennapok minden percét. Lehetőséged van a jelenben lenni és a jelen pozitív állapotát megtapasztalni és kérlek, add át magad az érzésnek.

A hét pozitív mottója:
Harmóniában vagyok önmagammal és a környezetemmel.

Koncentrálj a Mérték kártya közepére 30 másodpercig és úgy mondd ki a pozitív mondatot, és érzékelni fogod, ahogy a mérték harmóniája szétárad a testedben.

A hét kérdése önmagad felé:
Mit teszek a saját harmóniám érdekében? Szánok-e elegendő időt önmagamra?

SVT tisztítási ötlet:
Tisztítsd, tisztíttasd a méltatlanság érzését, az összes hozzátartozó programot, energiát, valamint az alacsony önértékelésen, az önmagunk szeretetén, elfogadásán és tiszteletén lévő blokkokat, és kérd a méltóság, az elfogadás, és az önbizalom betöltését.